Povesti nespuse (part II)

1

Urmatoarele zile au decurs la fel de frumos. Daca cumva ajungeti la anu’, sa nu ratati party-ul din tramvai. E ceva unic, plus o nebunie totala. Toata lumea sare si evident trebuie sa sari si tu. De fapt, esti ca pe trambulina deoarece podeaua se misca si trebuie sa sari in ritm cu muzica caci altfel te dezechilibrezi:)).

Alt sfat pe care  l-as mai da ar fi sa va decideti exact ce vreti. Adica daca sunteti fani inraiti ai headliner-iilor si vreti sa dansati pana rasare soarele ( de exemplu Armin a mixat 5 ore in continuu) va sugerez sa veniti mai pe seara, altfel nu veti mai avea energie fix in punctul culminant. Insa daca doriti sa faceti poze, sa participati la concursuri, sa vizitati fiecare cort din parc ,atunci ar trebui sa veniti pe dupamasa. Nu este atat de multa lume, iar majoritatea activitatiilor extra au loc inainte de lasarea intunericului.

Imbracamintea este foarte importanta intr-o astfel de situatie.  O pereche de pantaloni scurti, un tricou si cea mai comoda pereche de tenesi este tot ce va trebuie pentru a va simti bine la toate concertele. Si avand in vedere ca dupa ce apune soarele se lasa oarecum si frigul, poate si o camasa pe care sa o legati in jurul taliei v-ar fi foarte utila. Am fost oarecum socata sa vad pe Arena niste tipe cu tocuri cui de 15. Nu stiu sincer cum au rezistat, cand pe mine ma dureau picioarele in Converse:)). In geanta nu va trebuie prea multe lucruri. Esentiale pentru festival cred ca sunt bateria portabila, servetelele si selfie stick-ul ( doar vrem sa incapa toata gasca in poza).

20160805_213141

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s