Summer Plans

Am hotarat sa incep si eu un challenge care e destul de popular perioada asta pe retelele de socializare #50daysofhappiness.

Si sa incepem cu #Day1 ~ planuri pentru vacanta! page1 

Ultima saptamana de scoala. Deci cu alte cuvinte gandul nostru este clar numai la vara, la vacanta. Every summer has a story!  Dar ce poveste va avea vara asta? Voi ce planuri aveti? Adica, sper ca aveti! Daca nu, ar fi timpul sa va faceti. Dati play la niste melodii de la Vama Veche si weheartit pentru multa inspiratie.

Hmmm… ce planuri am eu pentru aceasta vara? Ow, nici nu stiu de unde sa incep! Mare, soare, zile petrecute la plaja, partyuri la piscina, majorate, poate vreo doua saptamani o sa experimentez viata de student la arte, festivaluri (deocamdata doar Untold este 100% sigur) , poate ne luam si permisu de conducere, cabane, focuri de tabara, relaxare la Dunare, seri cu fetele pe o terasa si un pahar de vin, Breezer… As putea continua asa la nesfarsit! Ideea este sa nu ratezi nicio zi din aceasta vara stand pe facebook in continuu si vaitundu-te ca nu esti in vreo destinatie exotica. page2

Ploua? Nu e nicio problema! Petreceri in pijamale cu fetele sau pur si simplu un maraton de filme Disney. Sau sa citesc o carte buna! Care bine inteles poate fi continuata si sub o umbrela de panza alba pe un sezlong, undeva pe o plaja linistita.

Dar cred ca as putea scrie despre acest subiect la nesfarsit. Cred ca mai bine decat descrierile mele lungi va vor inspira aceste poze 😀

page

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s