Painting Snow

IMG_7422Duminica. Mainile inca imi sunt pline de vopsele. Incerc sa fac un portret a lui Paul Cezanne. Dar n-am mai pictat de mult si se pare ca mi-am cam pierdut din indemanare, iar din aceasta cauza pot spune ca mi-am si pierdut oarecum cheful. Ma uit pe geam. Ninge ca-n povesti de azi dimineata. Acest fapt poate doar sa ma bucure. Dar ma intorc de indata la pictura mea. Ma gandesc ca poate unii invata pentru BAc sau pentru admitere sau pur si simplu lenevesc in pat. Iar eu, eu pictez.

Pe fundal ascult Do you wanna build a snowman. Adevarul este ca imi plac la nebunie cantecelele din filmele Disney. Incep sa ma gandec la oameni de zapada, la Olaf, la zapada in sine. Si ma gandesc cat de dor imi va fi de aceasta prin martie-aprilie. Asa ca de ce stau eu in casa?!

Ma echipez si ies in curte. Da, poate n-am facut un om de zapada, si nici nu m-am batut cu bulgari, dar aceasta plimbare, pasii mei si zapda inghetata care trosnea sub ei, fulgii reci care imi cadeau pe fata. Da, cu siguranta mi-a placut!
IMG_7418  IMG_7425 IMG_7428 IMG_7429 IMG_7431

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s