#CountingDownToChristmas Part II : Christmas Shopping

IMG_9427

Been an awful good girl,Santa baby,

So hurry down the chimney tonight!

Si in cazul in care Mosul stie tot ce ai facut peste an, eu zic sa nu ne riscam! Si atunci avem asta: Christmas shopping!  Pe bune acum,mallurile si magazinele in general sunt extrem de atractive in aceasta perioada a anului. Trecand peste reduceri, colectii de iarna, plovere pufoooooase etc., atmosfera e cea care atrage. Pur si simplu ador cand intru intr-un magazin si e forfota aia dinaintea sarbatorilor cand toata lumea cumpara cate un cadou pentru cineva drag sau pentru sine, de ce nu?, si daca se mai adauga si niste cantece de Craciun pe fundal si niste vitrine si decoratiuni atragatoare, trecerea pragului acelui magazin este inevitabila.

La Pandorf n-am mai fost tare de mult. Atat de demult incat nu prea pot sa spun daca lucrurile s-au schimbat sau nu, dar eu sigur da. Pe vremea aceea, preferam sa imi cumpar papusi si nu haine. De data aceasta (poate si din criza de timp) am sarit peste magazinele cu jucarii, desi trebuie sa recunosc ca imi place sa intru sa ma mai uit si m-am lasat putin dusa de val prin celalalte magazine.

IMG_9383IMG_9389

Oricum, mi-a placut si sa ma plimb pe acele stradute ascultand “Santa Baby” printre oameni cu bratele pline de plase si cutii sau uitandu-ma la cei de dupa ferestrele mari ale oricarei cafenele de pe acolo, cu cestile de ciocolata calda aburinda in fata.

Dar, atentie, cumparaturile pentru Craciun se pot transforma intr-un adevarat haos! Stocuri epuizate, cozi interminabile, nervi, graba… Cum de s-a schimbat atmosfera asa brusc? Toate acestea se intampla foarte aproape de sarbatori cand cei ce au amanat cumparaturile intra in criza de timp. Deci, nu mai ezita si get ready for shopping!IMG_9385  IMG_9394

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s