Plimbare pe Strada Fictiunii

Poate te intrebi ce fac eu acum? E noapte si e tarziu. Tocmai s-a oprit ploaia, lasand in urma o multime de balti. Probabil crezi ca, precum majoritatea lumii mananc ceva caldut, intr-un loc caldut, sau pur si simplu stau in fata televizorului urmarind un show cu intrebari stupide. Ei bine, daca chiar crezi asta te inseli. egmontageWEB1

Sub luna, care de fapt este acoperita de nori, ma  plimb pe Strada Fictiunii. Si chiar daca a plouat aceasta strada, acest loc strajuit de blocuri inalte are un farmec aparte, un mister ce merita descoperit. Si partea buna este ca Editura All, ne ofera pe aceasta strada, noua lunaticilor pasionati de lectura, mai ulte sectiuni. Preferatele mele?

tn1_omul_invizibiSa incepem cu ceva Clasic, sa deschidem cartea si sa calatorim pe aceiasi strada, doar ca in secolul XX. Si poate sa mutam aceasta strada in America de Sud a lui Roberto Alrt sau in Rusia rafinata a lui Iuri Dombrovski. Sa descoperim misterele trecutului si sa ne lasam purtati de val. Poate astfel il vei vedea chiar pe Omul inizibil . O carte de Ralph Ellison pe care o recomand cu drag, fiind una din preferatele mele.

Iar daca vreti ceva mai in voga, ce spuneti sa trecem la Sectiunea Bestseller? tn1_intalnire_cu_viata_sf_2012Aici sunt clar cele mai cunoascute carti dupa care s-au facut filme si toate cele. Dar nimic nu poate avea acelasi farmec precum cartea de la care a pornit totul, nu-i asa?  Pe aceasta strada totul e posibil, poti avea chiar si o Intalnire cu viata . Aceasta fiind genul de carte care iti incalzeste inima, mai ales in noptile racoroase de toamna.

O data ce ati pasit pe aceasta strada, e greu sa dati inapoi. Mai bine spus, nu mai vreti sa va intoarceti. Si acum, cred ca intelegeti de ce Strada Fictiunii va ajunge probabil la fel de circulata ca vreun bulevard de prin New York. Dar nu va speriati. A  cest lucru nu va fii deloc deranjant, din contra, chiar benefic noua si celorlalti care apartin lumii cititorilor!

Acest articol a fost realizat pentru SuperBlog2014

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s