Are You Ready For Adventure?

Artarul de pe strada mea este auriu deja. E toamna si e destul de placut afara. Cu toate astea, cafenelele sunt pline ochi, iar strazile destul de pustii. Adevarul este ca in Valea Jiului nu sunt chiar atat de multe metode de a-ti petrece timpul liber pe o astfel de vreme. Nici de strand, dar nici de ski.

IDSC02558ar in acest caz Vila Alpin din Straja ne vine in ajutor! Ca e vorba de o vacanta la Straja sau doar de o vizita de un weekend, merita sa mergeti la parcul de aventura Straja . Imi pun bocancii si ochelarii aviator si “Sa inceapa aventura!”.

Ajunsa in munte, nu puteam sa nu arunc o privirie asupra privelistii. Valea Jiului se vede superb de sus. Dar, gata cu zabovitul! Sa ne intoarcem la aventura! Am platit pe bilet doar 15 lei, iar daca eram un grup mai marisor am fi avut si o reducere platind doar 10 lei de persoana.  Acest loc sigur nu trebuie ratat de iubitorii de sporturi extreme! De-a lungul traseelor simti adrenalina prin vene si chiar este o senzatie unica. Sa nu mai zicem ca in acelasi timp am ars si niste calorii bune.

Si intr-una dintre bine meriatetele paDSCF2441uze, in timp ce imi stergeam transpiratia de pe frunte, ma gandeam ce nemaipomenit ar fi un team building la Straja: drumetii, jocuri, aer curat, colegi dragi si aventura. Ce poti cere mai mult?

Inzestreaza-te cu putin curaj si hai la o portie de aventura!

Acest articol a fost facut pentru SuperBlog2014.

Advertisements

2 thoughts on “Are You Ready For Adventure?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s